Ακολουθείστε ...

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΜΕ EUROVISION


Kυριολεκτικά εξαγριωμένοι είναι οι απολυμένοι των δισκοπωλείων Μetropolis ιδιοκτησίας Ανδρέα Κουρή, μετά την απίστευτα προκλητική ενέργεια του ιδιοκτήτη τους να αναλάβει με περισσή …χουβαρντοσύνη τη διοργάνωση της φετινής Eurovision, την ίδια ακριβώς στιγμή που χρωστάει πάνω από 600.000 ευρώ για δεδουλευμένα και αποζημιώσεις στους απολυμένους.

Υπενθυμίζεται πως ο Ανδρέας Κουρής αγόρασε τα Metropolis προ τριετίας και αφού πρώτα «κατάφερε» να βάλει την επιχείρηση στο άρθρο 99, εν συνεχεία έκλεισε 13 καταστήματα, αφήνοντας στο δρόμο περί τους 180 εργαζόμενους. 

Σύμφωνα με καταγγελίες των απολυμένων, ο επιχειρηματίας Ανδρέας Κουρής ο οποίος εκτός των άλλων είναι και ιδιοκτήτης του MAD TV, «στους μισούς περίπου απολυθέντες αρνείται να καταβάλει δεδουλευμένα και αποζημιώσεις ενώ την ίδια στιγμή βρίσκει χρήματα για να αναλαμβάνει τέτοιες πανάκριβες φιέστες». 

Αξίζει να σημειωθεί πως το ποσόν το οποίο θα κοστίσει στον Κουρή η διοργάνωση της Eurovision είναι περίπου αυτό το οποίο εντελώς παράνομα δεν καταβάλλει στους πρώην εργαζόμενους.

Επίσης οι απολυμένοι αφήνουν και σαφέστατες αιχμές για το σύννομο της πρακτικής του Δ.Σ της ΕΡΤ, όχι μόνο για τον τρόπο δηλαδή της απευθείας ανάθεσης αλλά και την επιλογή του συγκεκριμένου προσώπου για το οποίο «εδώ και καιρό βουίζει ολόκληρη η αγορά για τις τεράστιες οφειλές του προς το Δημόσιο, τους εργαζόμενους και πληθώρα πιστωτών».

Κορυφώνοντας λοιπόν τον αγώνα τους, οι απολυμένοι θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τον ελληνικό τελικό της Eurovision στο GAZI MUSIC HALL (Πειραιώς & Ιερά Οδό) τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου, στις 7:30 μ.μ.

http://www.zougla.gr/greece/article/metropolis-prokliseon-me-paratragouda

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου