Ακολουθείστε ...

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Επιτυχία από το πρώτο φύλλο...


Σάββατο, Σεπτεμβρίου 22, 2012

ΜΕ 5 ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ 1 ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ...ΑΠΟ ΤΟ 1ο ΤΟΥΣ ΦΥΛΛΟ!!!


Αρχικα να πουμε καλη αρχη στην δεξια φυλλαδα "Παραπολιτικα" που ασκασε μυτη στα περιπτερα,οπως επισης και σε ολες τις νεες φυλλαδες που σκανε μυτη κατα καιρους,καθως δινουν δουλειες σε κοσμο,ασχετα εαν καποιοι δεν πληρωνουν τους υπαλληλους στην ωρα τους.Περναμε ομως στο παρασυνθημα.
Φριξαμε αναγνωστακο μας,οταν ανοιξαμε τα "Παραπολιτικα" και στις πρωτες σελιδες,ειδαμε 5 ολοσελιδες διαφημισεις απο 4 διαφορετικες τραπεζες και 1 κρατικη διαφημιση,επισης ολοσελιδη,της ΕΥΔΑΠ.
Τα ερωτημα μας ειναι απλο.
Οι διαφημισεις απο τις τραπεζες,απο το 1ο κι αλλας φυλλο της εφημεριδας,δειχνει το ποσο καλες σχεσεις εχουν καποιοι απο τους δημοσιογραφους της εφημεριδας,με τραπεζικους και κατασκευαστικους κυκλους (υπαρχει και 1 διαφημιση απο κατασκευαστικη εταιρεια που αναλαμβανει μεγαλα εργα).Αυτο το αφηνουμε και λεμε οκ.Φανερωνει το ποσο ανεξαρτητη ειναι απο την αρχη.
Το να εχει ομως μια εφημεριδα κρατικη διαφημιση,απο το 1ο κι'αλλας φυλλο της,χωρις να εχει δοκιμαστει στην αγορα,και μαλιστα εν μεσω κρισης και απιστευτης λειτοτητας...αυτο φανερωνει πολλα.
Λεφτα υπηρχαν και θα συνεχισουν να υπαρχουν,για τους δημοσιογραφους και τα "media πιστολια",που αναλαμβανουν τις κατα καιρους κυβερνητικες παραγγελιες.
Τα συμπερασματα δικα σας.
Γενικα παντως καλη δουλεια,με πιασαρικα λαϊκιστικα θεματα για αποπροσανατολισμο της καταστασης,οπως το ανυπαρκτο σκανδαλο με την κατασκευαστικη εταιρεια στην οποια συμμετειχε ο Τσιπρας και ενω ηταν προεδρος του Συριζα,η εταιρεια επαιρνε δημοσια εργα...λες και αυτος κανονιζε το ποιος θα τα παρει,δημοσκοπηση υπερ ΝΔ και Χ.Α για να μην ξεχναμε τους ευεργετες μας,σκανδαλο με βουλευτη που δεν κατονομαζουν (γιατι αραγε αφου ξερουν το ονομα του) , ο οποιος παιζει φρουτακια μεσα στη Βουλη και ενα πολυ ωραιο θεμα αναφορικα με την συναντηση του Γιωργου Κουρη του Alter με τον Αντωνη Σαμαρα για να μην ξεχναμε πως παιζεται το παιχνιδι και το πως,mediaρχες...εχουν απευθειας συναντησουλες με πρωθυπουργους!!!!
ΠΡΕΖΑ TV
22-9-2012



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου