Ακολουθείστε ...

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Και έτσι οργανώνονται οι αγώνες και δίνονται οι μάχες!





http://bloodstrawberries.wordpress.com/category/bloodstrawberrie/

Αποστολή email Διαμαρτυρίας

“Αγαπητοί κύριοι,
Σας ενημερώνουμε οτι η εταιρία Βαγγελάτος Α.Ε. παραγωγός φράουλας με έδρα τη Λάππα Αχαϊας, η οποία σύμφωνα με τον δικτυακό της τόπο (http://www.vangelatos-sa.gr/main.php?&page=clients) είναι προμηθευτής σας, σε σχετική παράκληση μεταναστών εργαζομένων της να πληρωθούν για την εργασία τους απάντησε πυροβολώντας τους τραυματίζοντας πολλούς απο αυτούς οι οποίοι και νοσηλεύονται μετά την επίθεση των υπαλληλών της εν λόγω εταιρίας.
Για την πληροφόρησή σας σας παραθέτουμε σχετικά link απο το διαδίκτυο με όλο το ιστορικό της εν λόγω (και αντίστοιχων που έχουν συμβεί στο παρελθόν) υπόθεσης.
Σαν πολίτες αυτής της χώρας καθώς και σαν καταναλωτές των προϊόντων σας θέλουμε να σας εκφράσουμε τον αποτροπιασμό μας για αυτό το γεγονός καθώς και την πρόθεσή μας να σταματήσουμε να πραγματοποιούμε αγορές απο τα σημεία σας διαμαρτυρόμενοι για την έμμεση αποδοχή των πρακτικών αυτών απο εσάς, αφου συνεχίζετε να προμηθεύεστε προϊόντα απο παραγωγούς που δεν σέβονται την ζωή και την εργασία τόσων ανθρώπων, ενω εκμεταλλεύονται την ανυπαρξία θεσμικού πλαισίου για τη μετανάστευση και τους μετανάστες εργαζόμενους με σκοπό να αποκομίσουν περισσότερο κέρδος.
Συνεπώς σας καλούμε να αποσύρετε τα προϊόντα του εν λόγω παραγωγού απο τα ράφια σας καθώς και να διακόψετε την συνεργασία σας μαζί του. Η απάντησή σας θα αποτελέσει κριτήριο για περαιτέρω ενέργειές μας.
Εν αναμονή της απάντησής σας
Με εκτίμηση”
Τα mail των εταιριών είναι τα παρακάτω:

Διαβάστε τις απαντήσεις στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου