Ακολουθείστε ...

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Βρήκαμε τι φταίει για τα χάλια μας!


Επειδή πολλά ανεξήγητα συμβαίνουν γύρω μας τον τελευταίο καιρό, ας προσπαθήσουμε να δώσουμε μερικές λογικές εξηγήσεις…

Για όλα λοιπόν φταίνε τα βριλ (ή για τα περισσότερα τουλάχιστον)!

Βριλ

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
http://frikipaideia.wikia.com/wiki/%CE%92%CF%81%CE%B9%CE%BB )

Τα βριλ είναι πλάσματα που κατοικούν στο εσωτερικό του πλανήτη (Γη). Συχνά πυκνά βγαίνουν στην επιφάνεια από μια δίοδο που βρίσκεται στα Βριλ-ήσια.
Οι οπαδοί της Άρειας Φυλής θέλουν τους βριλ ψηλούς, λευκούς, με γαλανά μάτια. Στην πραγματικότητα όμως είναι μαύροι (έχουν παρατηρηθεί και πράσινοι), κοντοί και μάλλον ατσούμπαλοι. Το ύψος τους εξηγείται από το συνεχές σκύψιμο στις σπηλιές, το δε χρώμα τους προκύπτει αβίαστα από την αλληλουχία λέξεων-κλειδιών βριλ = γκριλ = γκράαλ (το Ιερό Μπιφτέκιον).
Εχθροί και Σύμμαχοι
Αρχείο:020506elephants.jpg
Ένα Βριλ παλεύει με ένα Πατ. Το Βριλ είναι αυτό που έχει μια καμπούρα σε σχήμα καθιστού ανθρώπου στην πλάτη του. Μη σας μπερδεύουν οι ομοιότητες με τον ελέφαντα, καθώς τα Βριλ είναι πολύ κοντά πλάσματα. Έχουν ύψος μόλις 50 cm
Τα βριλ αναγκάζονται να βγαίνουν στην επιφάνεια της Γης, λόγω του υπερπληθυσμού στο εσωτερικό της [ως γνωστόν η Γη είναι κοίλη και όχι επίπεδη - βλέπε Κοίλη Γη (και όχι Επίπεδη Γη)]. Η μάχη για την κατάκτηση του εσωτερικού της Γης μαίνεται ασταμάτητα εδώ και 10.000 χρόνια.
Οι βριλ έχουν σύμμαχους και εχθρούς τους:
 • Πατ: Αέναοι εχθροί των βριλ. Έχουν δώσει το όνομά τους στα Πατ-ήσια όπου έχουν την έξοδό τους.
 • Χαλ: Σύμμαχοι των Πατ και ορκισμένοι εχθροί των Βριλ. Η χώρα τους είναι γειτονική των Βριλ και έχουν δώσει το όνομά τους στο Χαλ-άνδρι.
 • Ιλ: Συνωμοτικοί τύποι οι οποίοι εκμεταλλεύονται τις διαμάχες των ανωτέρω για να πετύχουν τους δόλιους σκοπούς των (τους οποίους κανείς δεν γνωρίζει). Έχουν δώσει το όνομά τους στα Ιλ-ίσια, όπου και η δικιά τους δίοδος προς την επιφάνεια (συγκεκριμένα στον ακάλυπτο πίσω από το κομμωτήριο Soula Coiffures, Ταξίλου και Εκβατάνων γωνία - πού είναι το προποτζίδικο; ε, δίπλα!). Σχετικά με τους Ιλ, γνωστή είναι μόνο η φοβερή πολεμική κραυγή τους "ΖαβαρακατρανέμιαΊλ-εωςΊλ-εως", η οποία προκαλεί στους αντιπάλους τρόμο μέχρις ενουρήσεως.
 • Πειρ: Φίλοι των Βριλ που κατοικούν στον Πει-ραιά. Είναι κόκκινα πλάσματα που τρώνε συνέχεια ψάρια τα οποία ζουν κάτω από τις σπηλιές του Πειραιά. Λίγοι ξέρουν περισσότερα για αυτά, αν και λέγεται πως κύρια συνήθεια τους είναι να ξυλοφορτώνουν και να σοδομιζουν μικρά πράσινα ανθρωπάκια (ίσως οι εξωγήινοι που βίασαν τον Λιακόπουλο).
 • Μαρ: Φίλοι των Χαλ και Παρ και θανάσιμοι εχθροί των Βριλ και Πετρ. Διαμένουν και περιφέρονται στο Μαρ-ούσι.Τα δύο βασικά φρούρια των Μαρ είναι στο ρέμα Πολύδροσου και κοντά (υπόγεια)στο σύγχρονο εμπορικό συγκρότημα του "The Mall".Η μάχη ξεκίνησε όταν ένα Πετρ προσπάθησε να κατοικήσει στο ρέμα του Πολύδροσου. Τότε ανιχνεύτηκε από τα σύγχρονα ραντάρ προηγμένης τεχνολογίας των Μαρ, οι οποίοι θεώρησαν άκρως προσβλητική την καταπάτηση της περιοχής τους και την παραβίαση των συνθηκών περί εδαφικής κατοχής. Το " ατόπημα" αυτό δεν συγχωρήθηκε από τον αρχηγό των Μαρ, ο οποίος διέταξε άμεση επίθεση με κάθε εν δυνάμει μάχιμο Μαρ στη βάση των Πετρ κοντά στην καφετέρια Τέρα Πέτρα. Η μάχη μαίνεται από τότε με τις δυνάμεις των Μαρ και Πετρ να μην το βάζουν κάτω. Μιλάμε για πολύ ξύλο! Οι δυσκολίες για τους Μαρ επήλθαν λόγω του πετρώδους εδάφους της περιοχής των Πετρ, οι οποίοι αλλιώς θα είχαν παραδοθεί στις ατέρμονες φάλαγγες των Μαρ. Ο "πόλεμος των άστρων" φαντάζει μικρός για να περιγράψει το μένος αυτής της σύγκρουσης!!
 • Παρ: Φίλοι των Χαλ και κατ' επέκταση των Μαρ. Μισούν τους Βριλ γιατί το μέρος όπου κατοικούνε ανταγωνίζεται σε πράσινο την Αγία Παρ-ασκευή των Παρ. Το φρούριο τους βρίσκεται υπογείως της πλατείας Αγίου Ιωάννου και περιτριγυρίζεται από μαγαζιά όπου συχνάζουν οι σύμμαχοι για ασφάλεια. Υπάρχει δε και παρατηρητήριο στον Υμηττό πιο πάνω όπου χρησιμοποιούνται προηγμένα ραντάρ αντίστοιχα των Μαρ για να ελέγχουν από ψηλά τυχόν εμπλοκές με τους Βριλ. Η είσοδος του ξεκινάει από το Pierce College (ή Άντρο των Αίλουρων) και φυλάσσεται με τελευταίας τεχνολογίας υπέρ-όπλα των ThunderCats.
 • Πετρ: Φίλοι των Βριλ και εχθροί των Χαλ, Παρ και Μαρ και οι οποίοι διαμένουν στην Πετρ-ούπολη. Μια σπηλιά κοντά στην καφετέρια Τέρα Πέτρα είναι το άντρο τους και ο τόπος κατάστρωσης σχεδίων στην αέναη μάχη των Πετρ με τους Μαρ. Η προστασία των Βριλ έχει κρατήσει τους Πετρ άτρωτους από τις συνεχείς και ακατάπαυστες πολιορκίες των Μαρ, Χαλ και Παρ! Νέο άντρο των Πέτρ πιθανολογείται να βρίσκεται κοντά στην καφετέρια Άπολις.
 • Βαρ: Για τους «Βαρ» λίγα είναι γνωστά, Όσοι προσπάθησαν να μάθουν περισσότερα βρέθηκαν στον πάτο της λίμνης των «Βουλ» στην Βουλιαγμένη γνωστή και ως λίμνη δίχως πάτο. (Οι «Βουλ» είναι σύμμαχοι με τους «Βαρ».) Ξέρουμε πως ζουν σε σπηλιές στην περιοχή της Βαρ-ης. Έχουν υπάρξει μαρτυρίες από διάφορους «Πετρ» οι οποίοι ως κάγκουρες κάνανε κόντρες με τα αμάξια τους στα λιμανάκια, περιοχή που ανήκει από κοινού στους «Βαρ» και «Βουλ». Όσοι «Πετρ» επέζησαν ανέφεραν ότι καθώς οδηγούσαν είδαν ορισμένες σκιές μέσα στις σπηλιές, για τους υπόλοιπος οι «Βαρ» φρόντισαν να φανεί ως αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Όλοι όσοι έχετε κινηθεί νύχτα στην συγκεκριμένη περιοχή των «Βαρ» θα έχετε παρατηρήσει ότι τα φώτα του δρόμου παραμένουν κλειστά, αυτό είναι για να μην γίνονται ορατοί την νύχτα ώστε να μην μάθει η ανθρωπότητα τι ετοιμάζουν (δεν γνωρίζουμε ακόμη τι.)
 • Καλ: Τύποι που ζουν στις νότιες περιοχές και έχουν σαν στρατηγείο τους την Καλ-λιθέα. Έχει μείνει στην ιστορία η μάχη που δώσανε στο Ελ Πάσο με τους συμμάχους τους Βριλ, οι οποίοι άφησαν τις σπηλιές των βορείων περιοχών για να βοηθήσουν στη μάχη με τους θανάσιμους εχθρούς τους Χαλ. Η μάχη τελικά κερδήθηκε από το σχηματισμό Καλ και Βριλ με τη βοήθεια υποβρυχίων ειδικών δυνάμεων Πειρ. Τις ώρες ανάπαυλας μπορείτε να τους βρείτε στο "Grand Chalet", στον Ιλισό ποταμό για τον οποίο είναι στα δικαστήρια με τους Ιλ, κρυμμένους στο πάρκο του μεγάλου ευεργέτη τους Χάρο-κόπου ( από το Ξύλο-κόπος ) ο οποίος δεν αφήνει τον Χάρο να τους πλησιάσει. Τέλος τα βράδια θα τους συναντήσετε στο "Makuku" μαζί με άλλα περίεργα πλάσματα.
 • Ηρ: Υποχθόνιος λαός που κυριαρχεί στην περιοχή του Ηρ-ακλείου Αττικής, γνωστού επίσης και ως Ηράκλειο Κρήτης, χάριν σε μία ανωμαλία της Θεωρίας των Πορδών που επιτρέπει τη μεταφορά ανάμεσα στις δύο περιοχές, μέσω Βελγίου . Φημολογείται ότι εξέρχονται στην επιφάνεια του πλανήτη από μία έξοδο που κατά πάσα πιθανότητα κρύβεται στις μυστηριώδεις εγκαταστάσεις κάτω από το σταθμό του ηλεκτρικού, ενώ υπάρχουν ενδείξεις ότι υπόγειο δίκτυο συνδέει μεταξύ τους τις καφετέριες της περιοχής. Είναι κατά βάση σουβλακοφάγοι και όπως προδίδει η εμφάνισή τους συγγενεύουν άμεσα με τους Μαρ, με τους οποίους άλλωστε γειτνιάζουν, ωστόσο στις σχέσεις μαζί τους αν και συνήθως εμφανίζονται ενωτικοί, φιλικοί και συμμαχικοί, συχνά ξεσπούν διαμάχες.
 • Κνηλ: Ξεχωριστή κατηγορία εσωγήινων, ζουν κάτω από τον Περισσό και η μοναδική δραστηριότητα που τους συνδέει με τον πάνω κόσμο είναι η νυχτερινές αφισοκολλήσεις. Διακρίνονται εύκολα από την παράθεση εν χορώ τσιτάτων Λένιν, Ένγκελς, Μαρξ&Σπένσερ.
Κατάσκοποι
Λόγω της υποχθόνιας φύσης τους, τα βριλ συναντώνται σπανιότατα. Φήμες θέλουν τον Κώστα Σημίτη να είναι βριλ και τις ελιές του προσώπου του να είναι παρενέργειες της επέμβασης αλλαγής χρώματος. Πολλοί τέτοιοι συχνάζουν στα Βριλήσσια.

Ιστορική Αναδρομή - Προέλευση[επεξεργασία]
Οι Βριλ κατάγονται αρχικά από τον πλανήτη Κρύφτον που είναι μόλις 4000 έτη φωτός δεξιότερα από τον πλανήτη Κρύπτον (γενέτειρα του Superman και του Chuck Norris, ο Superman λέγεται ότι είναι ο γκέϊ-emo αδερφός του Τσακ).
Κατά τη διάρκεια των διαγαλαξιακών πολέμων με την αυτοκρατορία οι Βριλ ανακάλυψαν την καφέ νότα, ένας τόνος πιο χαμηλός από το ντο που προκαλεί άμεση εκτόνωση πιο γρήγορα ακόμα και από την ευκοίλια. Με αυτό το υπέρ-όπλο στη διάθεσή τους εξόντωσαν το Darth Vader αφού του προκάλεσαν ακατάσχετη διάρροια (τσιρλιπιπί) μέσα στην κυβερνο-φόρμα του, η οποία δεν διέθετε καμία διέξοδο για το πού-πού (poo poo).
Ύστερα από το θάνατο του Νταρθ Βέιντερ ο Νταρθ Σίντιους συντετριμένος από το χαμό του μαθητή του προσπάθησε να αυτοκτονήσει με μία σφαίρα στο στόμα αλλά αστόχησε λόγω προχωρημένης πρεσβυωπίας, με αποτέλεσμα τελικά να συλληφθεί από τον στρατό των Βριλ. Ως ανώτερη φυλή οι Βριλ του έδωσαν χάρη και του επιτρέψανε να αποσυρθεί σε ένα ήσυχο νησάκι στον πλανήτη 660xtx* στον αστερισμό gsxr1300rr** (*Μύκονος-**γη).
3.000.000 χρόνια αργότερα δέχθηκαν επίθεση από μία πολεμική φυλή τους Μελ οι οποίοι επειδή ήταν κουφοί δεν επηρεάζονταν από την καφέ νότα (και δεν μπορούσαν να επιλύσουν καμία διαφορά με διάλογο). Οι Μελ ανάγκασαν τους Βριλ να εγκαταλείψουν τον πλανήτη τους και το ηλιακό τους σύστημα. Ύστερα από 100 χρόνια σούρτα-φέρτα στο διάστημα προσγειώθηκαν στη Γη, στην έρημο της Nevada (έιρια φίφτυ ουάν).
Οι ιθαγενείς της περιοχής λέγεται ότι έχουν περισυλλέξει μια διαστημική κάψουλα των Βριλ, στην πραγματικότητα είναι χημική τουαλέτα που για κάποιο λόγο περιείχε και μία πλαστική κούκλα για Sex μέσα (δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί το θέμα), φήμες θέλουν τον πρόεδρο των Ηνωμένων εμιρ...εε πολιτειών να έχει την εν λόγω κούκλα στην προσωπική κατοχή του αφού βέβαια πήρε την άδεια του Chuck Norris.
Από τότε οι Βριλ έχουν κατοικήσει διάφορες περιοχές του πλανήτη (Ισραήλ, Ζωνιανά, Κύπρο, Texas, Μασατσούσετς).
Σε μια πτήση τους το 1100 π.Χ. προσγειώθηκαν σε ένα parking-lot στα Βριλήσσια (στη μοναδική ελεύθερη θέση) και εκεί ξέμειναν από ιρίδιο-12 (μοναδική καύσιμη ύλη των βριλ), με αποτέλεσμα να παραμείνουν στην περιοχή.
Μέχρι σήμερα οι βριλ κατοικούν στα Βριλήσσια ανάμεσα στους κατοίκους της γης. Μάλιστα έχουν μοιραστεί με τους γήινους πολλά απο τα τεχνολογικά μυστικά τους όπως η κατασκευήfrappe.
Το 1228 ο Chuck Norris περνώντας από τα Βριλήσσια για να παρακολουθήσει έναν αγώνα ποδοσφαίρου Νεοπεντελικού-Αιγάλεω έδειξε στους Βριλ τον τρόπο παρασκευής ouzo-12 το οποίο στη σύνθεσή του αποδείχτηκε παρόμοιο με το ιρίδιο-12, οι βριλ όμως δεν το χρησιμοποίησαν για να απογειωθούν, αφ' ενός γιατί είχαν προπληρώσει τη στάθμευση, εφέτέτρου δε επειδή απλά τους άρεσε πολύ στα Βριλήσσια και μόλις είχε εφευρεθεί και το video (VHS).
Λέγεται ότι κατάσκοποι των Μελ είναι χρόνια εγκατεστημένοι στα Μελίσσια και παρακολουθούν τους Βριλ, αλλά ύστερα από κάποια επεισόδια το 1182 στο γήπεδο του Νεοπεντελικού έφαγαν ξύλο από τους Πεντελιώτες και εγκατέλειψαν τη Γη.
Οι Βριλ πλέον έχουν αφομοιωθεί με τους γήινους ινχάμπιταντς και δεν πιλοτάρουν πλέον γιου εφ όους αλλά οχήματα τύπου SUV (X5, Cayenne, Touareg) Οι κομμουνισταί βριλ οδηγούν Freelander και Subaru Forester και η πλέμπα Hyundai Tuscon.
Γνωστοί Έλ-ληνες Βριλ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου