Ακολουθείστε ...

Κυριακή 15 Απριλίου 2012

Οι αριθμοί και οι ηλίθιοι, δεν έχουν τέλος, όπως είπε κι ο Αινστάιν.


Το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ σβήνει τα χρέη πρις τις τράπεζες


Μετά τα κουπόνια μεγάλου σουπερμαρκετ, μετά τη διαγραφή των χρεών, επί Παπανδρέου, η πρώτη σε κυκλοφορία Πασοκική εφημερίδα, "κουρεύει" τώρα τα στεγαστικά δάνεια. Το αίτημα όλων..
των Ελλήνων, αποδίδει ως συνήθως στο ΠΑΣΟΚ η πασοκική εφημερίδα, μόνο που, ούτε ο Παπανδρέου είπε ποτέ ότι θα διαγράψει τα χρέη, ούτε ο Παντελής Οικονόμου λέει ότι θα κουρέψει τα στεγαστικά δάνεια. Απλά η πασοκική εφημερίδα, δημιουργούσε και δημιουργεί τεράστιες προσδοκίες, στην πρεμούρα της να βοηθήσει το ΠΑΣΟΚ να κυβερνήσει ακόμη μια φορά. Λέτε, να υπάρχουν ακόμη τόσο κορόιδα; Εμείς λέμε, ΝΑΙ ! Υπάρχουν. Οι αριθμοί και οι ηλίθιοι, δεν έχουν τέλος, όπως είπε κι ο Αινστάιν.
Στη συνέντευξή του ο βουλευτής που προμοτάρει η εφημερίδα, λέει:
"Αυτό που υπάρχει είναι η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, η οποία πρέπει να επιταχυνθεί. Αυτή με τη σειρά της θα μπορούσε να επιτρέψει μια γενναία αναδιάρθρωση δανείων, επωφελή για τα νοικοκυριά, αλλά και την εθνική οικονομία"

Τώρα, αν κάποιος τον ψηφίσει για αυτό, πρόβλημά του!

Αλήθεια κ.Οικονόμου, πού βρίσκεται ο έλεγχος του πόθεν έσχες του Θέμου Αναστασιάδη, που ξεκίνησε ο κ.Παπακωνσταντίνου τον Μάρτιο του 2010; Εσείς, ως αρμόδιος Υφυπουργός τι ακριβώς κάνατε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου