Ακολουθείστε ...

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Η τέχνη της λούφας ...


Andreas Kakaris · 23 εγγεγραμμένοι
4 ώρες πριν · 
  • Ασθενής και οδοιπόρος αμαρτία ουκ έχει!

    Όσοι πήγαν στρατό ξέρουν από στρατιωτική λούφα. Όταν θέλαμε να λουφάρουμε μας έπιανε "άλγος κοιλιακής χώρας" ή "κεφαλαλγία". Έτσι έγραφε ο γιατρός.
    Μάλιστα κάποιοι πιο επαγγελματίες της λούφας είχαν αναπτύξει ανώτερες πρακτικές. Λίγες σταγόνες ιώδιο κι ανέβαινε ο πυρετός για λίγη ώρα (μή το δοκιμάσετε).
    Φαίνεται ότι οι πολιτικοί μας και όχι μόνο οι δικοί μας την γνωρίζουν καλά την πρακτική.

    Πρώτη και καλύτερη η ΝΤΟΡΑ όταν κατέρρεε η κυβέρνηση Καραμανλή μπήκε στο νοσοκομείο να μην συμπαρασυρθεί.

    Λιγότερο επαγγελματίας ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ το έκανε πιο επιδεικτικά στα τέλη Οκτωβρίου με το "κοιλιακό άλγος" και την εισαγωγή του στο νοσοκομείο όταν κατέρρε ο ΓΑΠ με το δημοψήφισμα...

    Τώρα πήραμε διπλή δόση λούφας από ΣΑΜΑΡΑ και ΡΑΠΑΝΟ. Από την ανικανότητά τους να καταλήξουν ποιος θα είναι υπουργός οικονομικών κατέληξαν να παίζουν τις κουμπάρες από νοσοκομείο σε νοσοκομείο.

    Ο μεν Σαμαράς για να κερδίσει χρόνο ενάντια στη χώρα του που δε θα εκπροσωπηθεί στην ευρώπη από τον ίδιο και ο δε Ράπανος για να μπορέσει να αρνηθεί το αξίωμα (η αριστερή του καταβολή βλέπεις).

    Κι αν μου πείτε για την εγχείρηση μπορούσε να γίνει και πιο μετά, ρουτίνας είναι. Άλλωστε αναβλήθηκε πριν της εκλογές. Αλλά η χώρα είναι λιγότερο σημαντική από την θεσούλα και τις εκλογές.
    Τελικά αποδυκνύεται ποιός δεν ήταν έτοιμος να κυβερνήσει. Άλλα μας έλεγε ο Pre-τέντερ.

    PS: Όση ώρα γράφω το post παραιτήθηκε ο Ράπανος...

    https://www.facebook.com/akakaris/posts/3794361651863

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου