Ακολουθείστε ...

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Μην τους πληρώνεις ! ... Δεν θα αντέξουν πάνω από 10 μέρες !

Θα νικήσουμε!

Kαταρρέουν τα έσοδα, στο -25% τον Μάρτιο


Εικόνα κατάρρευσης παρουσίασαν τα έσοδα του προϋπολογισμού τον Μάρτιο. Παρά την οριακή αύξηση των εισπράξεων από τα τελωνεία «έγκυρες πληροφορίες» του Capital.gr κάνουν λόγο για μείωση των καθαρών εσόδων το Μάρτιο σε σχέση με τον αντίστοιχο περυσινό μήνα, σε ποσοστό άνω του 25%Με βάση τις αρνητικές επιδόσεις και του Μαρτίου η μαύρη τρύπα σε σχέση με τους μηνιαίους στόχους του προϋπολογισμού προσεγγίζει στο τρίμηνο τα περίπου 500 εκατ. ευρώ ενώ, ενώ αν γίνει αναγωγή σε σχέση με τους ετήσιους στόχους η τρύπα θα προσεγγίσει ή και θα ξεπεράσει τα 3 δις ευρώ στο τέλος του έτους.

Μάλιστα σε αυτά τα στοιχεία δεν περιλαμβάνονται και οι απογοητευτικές εισπράξεις των ασφαλιστικών ταμείων οι οποίες το πρώτο τρίμηνο εμφανίζουν, σύμφωνα με πληροφορίες, τρύπα ύψους περίπου750 εκατ. ευρώ.

Οι αρνητικές εξελίξεις στο μέτωπο των κρατικών εισπράξεων δεν είναι άσχετες με τις πιέσεις που δέχεται το υπουργείο Οικονομικών από την τρόικα για την αντιμετώπιση του «δημοσιονομικού κενού» για το 2013 με νέα μέτρα αλλά και την ουσιαστική διατήρηση και για φέτος του χαρατσιού (ΕΕΤΗΔΕ) στα ακίνητα.

Οι αριθμοί δείχνουν ότι το χαράτσι διατηρείται προκειμένου να αντιμετωπισθεί εν μέρει η υστέρηση των φορολογικών εσόδων.

Αναλυτικότερα στο δημοσίευμα του capital.gr

Πηγή http://www.thepressproject.gr/article/41437/Katarreoun-ta-esoda-sto--25-ton-Martio

prokirixi laikistasipliromon.cdr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου